Hírek


Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre Cserháthaláp Önkormányzatának ADVENTI VÁSÁRA, amelyre 2019. december 15-én, 10 órától szeretettel várjuk a kedves látogatókat a Művelődési Ház udvarán.
Az ADVENTI VÁSÁRON kézműves termékek, karácsonyi díszek, szőttesek, sajtok, édességek, lekvár, méz és még rengeteg különféle termék lesz kapható, amelyek között mindenki megtalálhatja a személyre szóló ajándékot családtagjainak, rokonainak, barátainak.


IDÉN SEM MARADHAT EL!

December elsejétől minden nap az aktuális dátummal kivilágítunk egy-egy ablakot a faluban, aminek köszönhetően különleges ünnepváró hangulatnak lehetünk részesei. Várunk huszonnégy jelentkezőt, akik vállalják, hogy saját kreativitásukat, ötleteiket beleviszik az ablaknaptárba, ezzel együtt vállalják, hogy sötétedéstől este kilenc óráig nem sötétítik el a feldíszített ablakukat. Az ablakok díszítői egy titkos sorsoláson húzzák ki saját számukat, amely egy-egy decemberi napot jelöl a naptárban. A számok kihúzása november 22-én, pénteken 8-16 óráig lehetséges a Művelődési Házban.
A versenyzők kiléte titkos, hiszen a játék másik része az, hogy a decemberben megszervezésre kerülő adventi túra résztvevői kitalálják, melyik napon ki díszítette fel ablakát.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: november 21. (12 óra).


Concello da Estrada

 Tisztelt Lakosság!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tájékoztatja a lakosságot, hogy több településen, így Cserháthalápon is megszünteti az ügyfélfogadást.

A falugazdász február 4-től az alábbi címen és időben érhető el:

2660 Balassagyarmat, Óváros tér 28.

H: 8:00 - 16:30

K: 8:00 - 16:30

Sz: 8:00 - 16:30

CS: 8:00 - 16:30

P: 8:00 - 14:00

Hulladékgyűjtési rend