Széchenyi2020

Ide írhatsz...


TOP-5.3.1-16-NG1-2017-00008
PROJEKT ÖSSZEFOGLALÓ


Sajtóközlemény

CSERHÁTHALÁP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL TÁMOGATOTT TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM KERETÉBEN, A TOP-3.2.1-16-NG1-2017-00007 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ PÁLYÁZATÁN 35 MILLIÓ FT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST NYERT "ÖNKORMÁNYZAT ÉPÜLET ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE CSERHÁTHALÁP KÖZSÉGBEN" CÉLJÁBÓL.

A projekt keretében a Művelődési Ház és egyben Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítése valósult meg.

A beruházás keretében megvalósult az épületen:

A homlokzati falak hőszigetelése; homlokzati nyílászárók, korszerű nyílászárókra való cseréje; padlásfödém hőszigetelése; napelemes rendszer kiépítése; fűtési rendszer korszerűsítése.

A fejlesztés eredményeképpen csökken az épület hővesztesége, csökkennek a működtetéshez szükséges költségek. A megújuló villamos energiatermelő berendezések használatával, csökken az intézmény elektromos áram költsége. A fejlesztésre kerülő intézmény működtetése hatékonyabbá, költséghatékonyabbá válik. A külső homlokzatok felújításával az intézmény esztétikai megjelenése, településképbe való illeszkedése javul.

A pályázaton 100% vissza nem térítendő támogatást nyert az önkormányzat.

A projekt megvalósításában résztvevők: Cserháthaláp Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett, valamint a Magyar Államkincstár, mint Irányító Hatóság.

A kivitelezés befejezése 2020.05.29.

További információ kérhető:

Dócs Dávid polgármester

Cserháthaláp Község Önkormányzata